köstebek turtası

Köstebek pasta tarifi malzemeleri

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt suyu
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 bardak un

krema için

  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • kremşanti .tek paket dedi
  • 4 muz

Köstebek pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tüm malzemelerin oda sıcaklığında olduğundan emin olun.
  2. Önce yumurta ve şekeri çırpın. Ardından sütü ve yağı ekleyip biraz çırpın, ardından kalan malzemeleri ekleyip çırpın. Yağlanmış kelepçeli kalıba dökün.
  3. 180 derecelik fırına koyun, daha sonra fırında pişerken pudingi yapın.
  4. Tatlı için vanilya, tereyağı ve krem ​​şanti hariç diğer malzemeleri tencereye alın. Kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynattıktan sonra üzerine vanilya ve tereyağını ekleyip karıştırın ve ısınmasını bekleyin.
  5. Muhallebi ılındıktan sonra krem ​​şantiyi ekleyip çırpın ve pişen keki soğumaya bırakın. Kek soğuduktan sonra ortasını bıçakla kesip kaşıkla şekillendiriyoruz.
  6. 4-6 yemek kaşığı sütü ıslatıp ortadan ikiye kestiğimiz muzları koyun. Orta kısmına kremayı kaşıklı kartımızla koyup şekil verelim.
  7. Kalan kekleri elimizle ufalayalım veya rondodan geçirip serpelim. Elimizle makarnaya yapışmasını sağlayalım.
  8. Daha sonra buzdolabında 2 saat dinlendirdikten sonra servis yapın. Afiyet olsun.

fotoğraflı köstebek pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • ölümsüzleştirilmiş
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kremalı kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın