Köstebek turtasının bir parçası

Köstebek böreği tarifi malzemeleri

  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım çay kaşığı sıvı yağ
  • yarım bardak süt
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı un

arasında

  • 2 paket krem ​​şanti
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı damla çikolata
  • 3 muz

Köstebek pasta tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

Şimdi köstebek pastamızı porsiyonlar halinde deneyelim. 🤤.

  1. Şeker ve yumurtaları köpürene kadar çırpın.
  2. Yağlı sütü teker teker ilave edip karıştıralım.
  3. Kakao, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyip iyice karıştırın.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz dikdörtgen dikdörtgen kekimizin üzerine güzelce yayalım.
  5. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
  6. Krem şantiyi çırpın, içine damla çikolataları koyun, karıştırın ve dinlenmesi için tekrar dolaba kaldırın.
  7. Kek piştikten sonra fırından çıkarın ve ısınmasını bekleyin.
  8. Yuvarlak bir kalıp ya da bardak kullanarak pastayı daireler şeklinde kesin.
  9. Kalan kek parçalarını tamamen soğumaya bırakın.
  10. Kestiğiniz her pastanın üzerine krema torbası veya büyük bir spatula ile bir parça krem ​​şanti gezdirin.
  11. Muzları dilimler halinde kesin ve üstüne koyun.
  12. Tekrar zirve oluşturmak için çırpılmış kremayı muzların üzerine sıkın.
  13. Kalan, iyi soğutulmuş kek parçalarını bir mutfak robotunda ince olana kadar çırpın.
  14. Kremayı çırptığınız keklerin üzerini bu una buladığınız kek kırıntılarıyla kaplayın ve soğuması için tekrar buzdolabına kaldırın.
  15. Bir gece bu şekilde beklerseniz daha iyi olur. 1 saat sonra da servis edilebilir. Şimdiden başarmış olanlar için iştah açıcı hanımlar. Çok uzun yazıldığını boşver, yapması çok az zaman alıyor 😉.

Fotoğraflı köstebek turta tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın