Kremalı İrmik Tatlısı – Benim Tatlılarım

Sütü, şekeri, irmiği tencereye alıp kaynayana kadar sürekli karıştırarak pişirin.

Kaynadıktan sonra vanilya ve tereyağını ekleyip karıştırın.

Biraz pişirdikten sonra ocaktan alıp ıslatalım ve döktüğümüz sıvının içine dökelim.

Şimdi bir kaseye 1 paket krem ​​şanti ve 1 su bardağı sütü koyup iyice çırpalım ve dolaba koyalım.

İrmiğimiz soğuyunca buzdolabına alıp 3-4 saat dinlendirelim, hazırladığımız krem ​​şantiyi üzerine dökün ve pürüzsüz hale getirin, üzerine hindistan cevizi serpebilirsiniz 🎉🌠

Lezzetli yemeklerimiz servise hazır, afiyet olsun ☕☕

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın