Kremalı Tavuk Mantarı Tarifi için Malzemeler
- 1 bütün tavuk
- 400 gram mantar
- 1 tatlı biber
- 2 orta boy soğan
- 2 yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- 1 krem köşe
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kara biber
Kremalı tavuk mantarı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Bütün tavuğu parçalara ayıralım, derisini ve sırtını çıkaralım ve kullanacağımız kısımları granit bir kapta mühürleyelim.
- Damgalı askerleri bir tabağa alıp yarım ay doğradığımız soğanları tavada 2 dakika kavuralım.
- Daha sonra aynı şekilde biber şerifi kızartılır, aynı tencerede doğranmış mantarlar kavrulur, tuz ve karabiber ilave edilir, tavuk ve krema ilave edilir, kısık ateşte 20 dakika kaynatılır, servise hazır hale getirilir.
Kremalı mantarlı tavuk tarifi
Kremalı Mantarlı Tavuk yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]