Kremalı Tart Tarifi kasesine tüm malzemelerimizi karıştıralım.
Hamuru streçleyip buzdolabında bekletin. On dakika dinlenelim.
Dinlendikten sonra hamuru bir iğne ile dinlendirelim. Sıvı yağ ile yağladığımız tart kalıbımıza yerleştirelim.
Resimdeki gibi bir çatal batırıp fırın tepsisine veya fırın poşetine koyalım, 10 dakika pişirelim, 10 dakika pişirelim, 10 dakika sonra fasulyeleri çıkaralım ve tartımızı fırında 15 dakika daha pişirelim. .
Pişerken kremamızı yapalım. Sütü, yumurta sarısını, pudra şekerini, limon kabuğu rendesini pürüzsüz hale getirip ocakta pişirelim.
Kaynayınca ocağı kapatın ve vanilyayı dökün, soğumaya bırakın, ara sıra karıştırın, tartımızı kabuk oluşturmaması için fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Soğuyunca kremamızı dökelim ve üzerini afiyet olsun bal şekerle süsleyelim 
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]