Kremalı Tart – Tatlılarım

Kremalı Tart tarifi için,

Önce tereyağı ve pudra şekerini çırpın.

İçine bir yumurtayı ekleyip çırpma işlemine devam edelim ve diğer malzemeleri ekleyip elimizle yoğuralım.

Kurabiye hamuru kıvamını alacaktır. Hamuru bulduğunuzda üç eşit parçaya bölün, yemek filmine sarın ve 30 dakika buzdolabında bekletin.

Daha sonra pastacı kremasını bir kaba alıp 2,5 su bardağı süt ve krem ​​şantiyi ekleyip iyice çırparak koyu kıvamlı bir krema elde edelim.

Bunu dolaba koyalım, bekleme hamurunu alıp iki yağlı kağıt arasına teker teker açıp yuvarlak seçenekleri keselim.

Her birini tepsiye ekleyin ve 175 °C fırında 15 dakika pişirin, 1 saat dinlendirin.

Dinlenen turtaları düz bir tabağa alıp ilk katı ilave edip buzdolabında bekleyen kremayı sıkma torbasına alıp kremayı 1 tatlı kaşığı tuza sıkalım.

Dibe kadar bu işleme devam edelim ve son odayı yaptıktan sonra süslemeden 1 gece dolapta bekletelim.

Kekinizi kesmeden ve servis yapmadan iki saat önce dilediğiniz gibi süsleyin.

Kremalı Tart hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın