Ktür Kür Nefis Erik Turşusu

Geçen sene denemek için yapmıştım, çok beğendim.

Bu yıl daha fazla yaptım ve malzemeleri biraz değiştirdim.

Sezon bitmeden tavsiye ederim. umarım siz de beğenirsiniz..

Kutür Kükür Nefis Erik Turşusu tarifi için yıkanmış ve rendelenmiş erikleri bir kavanoza doldurup kişnişi ekliyoruz.

1 bardak suda sirke, tuz, pekmez ve şekeri eritip eriklerin üzerine döküyoruz. Gerisini suyla dolduruyoruz.

Kavanozu sıkıca kapatın ve buzdolabına koyun.

Ktür Kutür Nefis Erik Turşusu 10 gün sonra yemeye hazır.

Not: Sarımsak seçimi ortasına bastırılır.

Yemek ister misin 🌹 🍃

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın