Küçük Pidecikler – Tatlılarım

Küçük Pideciklere,

Yumuşak margarin veya tereyağı bir kaba alınır.

Yoğurt, süt, yağ, yumurta, tuz, maya ve tuz eklenir ve yavaş yavaş un ilave edilerek hamur yoğrulur.

Pişmiş ekmek 1/2 saat dinlendirilir.

12 soğan 200 gr. Kıymayı kızartın ve karabiber ekleyin.

Biraz beyaz peynir ufalanır.

Hamurdan ceviz parçaları alın ve yüzeyde dairesel olarak açın, içine pişen eti koyun ve pide gibi kapatın.

Yumurta sarısı ile yıkayıp 200°C’de pişirin.

Pidelerin içine dilediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz.

Küçük Pidecikler hazır.

Basit tutun, keyfini çıkarın 😋

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın