Kulüpler (Orijinal Tarif) – Tatlılarım

kulüp tarifi,

Et pişirelim.

Pirinci sıcak tuzlu suda 1 saat bekletin ve süzün.

Sebzeleri küp küp doğrayıp ayrı ayrı kızartalım.

Tenceremize önce eti koyalım.

Yağ ve pul biberi ve tuzu ekleyip karıştırın.

Pirinci tuzlayıp karıştıralım ve yarısını etin üzerine dökelim.

Sebzelere tuz ve karabiber ekleyip teker teker pilavın üzerine dizin.

Kalan pirinci ekleyip tereyağı parçalarını koyup su ekleyelim.

Ocağın en kısık ateşinde suyunu çekene kadar pişirelim.

Rahatlayıp tepsinin altını çevirelim, salata ve yoğurtla süsleyip dilediğimiz gibi servis edelim.

Kulüpler hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın