kurabiye

Pişmaniye Kurabiye Tarifi Malzemeler

  • 200 gr ghee veya tereyağı
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Yaklaşık 3-3,5 su bardağı un
  • Yarım su bardağı hindistan cevizi

bulmak

  • Yarım su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
Bashmani bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tüm malzemeleri karıştıralım. Kulak memesi gibi pürüzsüz bir macun elde edelim.
  2. Daha sonra hamurdan küçük parçalar koparalım. Ona soruyorum ve onu merdivenlere koyuyorum.
  3. 180 derecelik fırında altı hafif pembeleşene kadar pişirelim.
  4. Fırından çıkardığımız kurabiyeleri hazırladığımız karışıma batıralım (fırından yeni çıktığı için çok yumuşak olacak, dikkatli yapalım) servise hazır.

Fotoğraflı Pişmaniye kurabiye tarifi

Pişmaniye kurabiyesi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın