Pişmaniye Kurabiye Tarifi Malzemeler
- 200 gr ghee veya tereyağı
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Yaklaşık 3-3,5 su bardağı un
- Yarım su bardağı hindistan cevizi
bulmak
- Yarım su bardağı hindistan cevizi
- Yarım su bardağı pudra şekeri
Bashmani bisküvi tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Tüm malzemeleri karıştıralım. Kulak memesi gibi pürüzsüz bir macun elde edelim.
- Daha sonra hamurdan küçük parçalar koparalım. Ona soruyorum ve onu merdivenlere koyuyorum.
- 180 derecelik fırında altı hafif pembeleşene kadar pişirelim.
- Fırından çıkardığımız kurabiyeleri hazırladığımız karışıma batıralım (fırından yeni çıktığı için çok yumuşak olacak, dikkatli yapalım) servise hazır.
Fotoğraflı Pişmaniye kurabiye tarifi
Pişmaniye kurabiyesi yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]