/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kalıplı kurabiye hamuru tarifi malzemeleri
Ana Malzeme:
- 100 gr tereyağı
- 1 çay kaşığı pudra şekeri
- 1 (m) yumurta
- 1 paket vanilya
- 7 yemek kaşığı un
- Yarım kabartma tozu
favori konular:
- kurutulmuş zencefil
- Toz tarçın
- Zerdeçal tozu
- damla çikolata
- öğütülmüş ceviz
- Fıstık veya fıstık vb.
Kalıplı kurabiye hamuru tarifi nasıl yapılır?
- Bisküvi yaparken önce oda sıcaklığında yumuşamış olan tereyağı ve şekeri kaşıkla ezin.
- Sonra yumurta yiyin. Şimdi toz olarak kullanmak istediğiniz vanilya ve baharatları seçin.
- Son olarak kabartma tozu ve 5 tane unu küçük bir kaşıkla karıştırın ve diğer iki kaşığı tek tek hamura ekleyin. Hamuru çok sert yapmayın.
- Buradan çikolata veya fındık damlaları ile karıştırıp, streçleyip buzdolabında en az bir saat dinlendirebilirsiniz. Bu sırada tereyağı ve hamur bir araya gelsin.
- Bu arada sade hamuru da bu şekilde kullanabilirsiniz. ‼️ Hamuru çok sert kullanmayın yoksa açılırken kırılır ve şekilleriniz düzgün olmaz.
- Hamuru yağlı kağıdın üzerine alıp tırnağınızla yuvarlayın. Çok zayıf olmayın. Dilediğiniz şekilde şekillendirin ve tepsiye dizin.
- 170 derece önceden ısıtılmış fırında 10 tane pişirin. Kenarları çok açık kahverengi olunca pişmiş demektir.
- Soğuyunca servis tabağına alın ve afiyetle yiyin 🌹🌹🌹.
Fotoğraflı bisküvi hamuru tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
elmalı kurabiye
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]