kurabiye reçeli

Reçel Kurabiye Tarifi Malzemeler

kek hamuru

  • Yarım margarin
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı pudra şekeri
  • 1.5 çay kaşığı mısır nişastası
  • 1 yarım kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • 1 limon kabuğu
  • eşit derecede doğru

dekorasyon için

  • Kiraz, çilek ve hindistan cevizi reçeli
Reçelli kurabiye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Bisküvi malzemelerinin hepsini bir kapta yoğurun.
  2. Yuvarlak bir şekil verin, bir kaşıkla süsleyin veya tırtıl şeklinde şekillendirin.
  3. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 10 ve 12 dakika orta katta pişirin.
  4. İyice soğuduktan sonra kurabiyelerin yarısını sıkın ve üzerini hindistan cevizi ile kaplayın. Biraz sade bıraktım.
  5. Dilerseniz üzerini çikolata veya fındık kreması ile de kaplayabilirsiniz.

Fotoğraflı reçelli kurabiye tarifi

Reçel Kurabiye’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın