Reçel Kurabiye Tarifi Malzemeler
kek hamuru
- Yarım margarin
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı pudra şekeri
- 1.5 çay kaşığı mısır nişastası
- 1 yarım kabartma tozu
- 1 vanilya
- 1 limon kabuğu
- eşit derecede doğru
dekorasyon için
- Kiraz, çilek ve hindistan cevizi reçeli
Reçelli kurabiye tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Bisküvi malzemelerinin hepsini bir kapta yoğurun.
- Yuvarlak bir şekil verin, bir kaşıkla süsleyin veya tırtıl şeklinde şekillendirin.
- Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 10 ve 12 dakika orta katta pişirin.
- İyice soğuduktan sonra kurabiyelerin yarısını sıkın ve üzerini hindistan cevizi ile kaplayın. Biraz sade bıraktım.
- Dilerseniz üzerini çikolata veya fındık kreması ile de kaplayabilirsiniz.
Fotoğraflı reçelli kurabiye tarifi
Reçel Kurabiye’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]