kurak

arpa tarifi malzemeleri

  • 1,5 su bardağı kahverengi bulgur
  • 1 su bardağı su
  • 1.5 çay kaşığı yağ
  • küçük soğan
  • 1 havuç
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı acı kabak
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 4 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 4 yemek kaşığı limon suyu
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 15 dal maydanoz
  • 5 adet yeşil soğan
  • 6 buruşuk çarşaf (yine de ben bırakmadım)
Burberry tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Aldığınız tüm kötü tarifleri unutun. Bu tarifle her zaman başaracağınıza eminim.

  1. Öncelikle bulguru kaynar su ile ıslatalım.
  2. üstünü örteceğim.
  3. Sebzelerimizi yıkayalım.
  4. Soğanı ince ince doğrayın ve yağda rengi açık kahverengi olana kadar kızartın.
  5. Sarımsakları ve baharatları kavuralım.
  6. Şişmiş bulgurun üzerine salçalı karışımı dökün. Doğranmış küçük sebzeleri, nar ekşisini, limonu ve rendelenmiş havuçları ekleyelim.
  7. Hadi karıştıralım.
  8. Nar ekşisi ile servis yapın. Acıyı sevmeyenler acı baharatı damak zevkine göre azaltabilirler. Afiyet olsun canım, şekerim, iyileş efendim.

Fotoğraflı bari tarifi

Kısır yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın