arpa tarifi malzemeleri
- 1,5 su bardağı kahverengi bulgur
- 1 su bardağı su
- 1.5 çay kaşığı yağ
- küçük soğan
- 1 havuç
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı sumak
- 1 çay kaşığı acı kabak
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kara biber
- 1 çay kaşığı kuru nane
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 4 yemek kaşığı nar ekşisi
- 4 yemek kaşığı limon suyu
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 15 dal maydanoz
- 5 adet yeşil soğan
- 6 buruşuk çarşaf (yine de ben bırakmadım)
Burberry tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Aldığınız tüm kötü tarifleri unutun. Bu tarifle her zaman başaracağınıza eminim.
- Öncelikle bulguru kaynar su ile ıslatalım.
- üstünü örteceğim.
- Sebzelerimizi yıkayalım.
- Soğanı ince ince doğrayın ve yağda rengi açık kahverengi olana kadar kızartın.
- Sarımsakları ve baharatları kavuralım.
- Şişmiş bulgurun üzerine salçalı karışımı dökün. Doğranmış küçük sebzeleri, nar ekşisini, limonu ve rendelenmiş havuçları ekleyelim.
- Hadi karıştıralım.
- Nar ekşisi ile servis yapın. Acıyı sevmeyenler acı baharatı damak zevkine göre azaltabilirler. Afiyet olsun canım, şekerim, iyileş efendim.
Fotoğraflı bari tarifi
Kısır yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda çıktı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]