kuru tuzlu kek


Tuzlu kuru pasta tarifi malzemeleri

  • 2 yumurtayı 1 sarısının üzerine ayırın
  • 250 gram margarin
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı mahlep
  • 1 çay kaşığı yağ
  • 3 su bardağı un kontrolü ekleyin

yukarı

  • Susam
  • kimyon
  • sarı yumurta

Tuzlu kuru pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle oda sıcaklığındaki margarini bir kaba alıyoruz.
  2. Bir yumurtanın sarısını bir kenara bırakın.
  3. Diğer malzemeleri dağıtmak için karıştırın. Unu kontrol ederek karıştırıyoruz ve güzel bir pürüzsüz hamur elde ediyoruz.
  4. Biraz dinlendikten sonra küçük bir parça hamur alıyoruz. Elimizle çubuk şeklinde yapıp basitçe kesiyoruz.
  5. Merdivenlere koyduk.
  6. Ardından üzerine yumurta sarısını sürün.
  7. Son olarak üzerine çörek otu ve susam döküyoruz.
  8. 180 derecede 15 dakika pişirin. Sıcak ve kokulu olarak servis ediyoruz.

Resimlerle tuzlu kuru kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • ah
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • tuzlu
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

elmalı kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın