Kuşbaşı Etli Börek – En Sevdiğim Yemekler

Kuşbaşı Etli Börek tarifi için,

Öncelikle etimizi güzelce bırakalım.

Baharatları ekleyerek domates rendesini pişirelim.

Sakin olalım.

Peynirli, kıymalı ve ıspanaklı ne istersen, evde ne varsa onunla yapabilirsin.

ekmek için,

Tüm malzemelerimizi yoğurma kabına alıp ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.

24 adet muffin kalıbına yuvarlak yapalım.

Sarımsak çekiçle veya resimdeki gibi elinizle mağaralar yapalım.

İçlerini çamurla doldurup tekrar elek yapar gibi biraz hamurla kaplayalım.

Yumurta sarısı ile yıkayıp 180°C fırında pişirin.

Kuşbaşı Etli Etli Börek hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın