/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Kuyruk yağı ile lahana sarma tarifi malzemeleri
- 1 su bardağı pirinç
- 1 su bardağı iri bulgur
- 2 domates
- 2 biber
- 1 büyük soğan
- 1 demet maydanoz
- Kemiksiz tavuk kıyılmış kuyruk
- 1 çay kaşığı ağaç
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı ağaç
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- İsteğe göre sızma zeytinyağı
kaynayana kadar;
- yeşil lahana
Kuyruk yağı ile lahana ruloları nasıl yapılır?
- Lahanayı biraz haşlayıp soğumaya bırakın, sebzeleri ince ince doğrayın ve bir kaseye alın, kalan tüm malzemeleri ekleyin.
- Kuyruk yağını dilerseniz küçük parçalar halinde kesiyoruz, bir tavaya koyuyoruz, az miktarda sıvı yağ ekleyip kızartıyoruz.
- Kavrulmuş kuyruk yağını malzemelere ekleyin, tüm malzemeleri iyice karıştırın ve tuzunu damak zevkinize göre ayarlayın.
- Sararak başlayın, suyunun tuzunu ayarladıktan sonra, son olarak bir su bardağı sumak ılık suda bekletin, asitliği ekleyin, yarısını iç harca, yarısını kaynamaya başlayınca dökün, tencerenin kapağını kapatın ve bırakın yemek yapsın ve afiyet olsun.
Resimlerle kuyruk yağı tarifi ile lahana
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Tarih topları ⠀
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]