lavaş

Lavaş tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Bir paket varsayılan kuru
  • mümkün olduğunca doğru
Lavaş tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Un hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştırın.
  2. Daha sonra unu kontrollü bir şekilde ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. 30 dakika mayalanmaya bırakın.
  4. Ekşi mayanın havasını alıp yoğuralım ve 15 küçük şeker parçasına bölelim.
  5. Unu yayalım ve nazikçe tatlı tabağı büyüklüğünde yuvarlayalım ve teflon tavada pişirelim.
  6. Biraz soğuduktan sonra dondurucu poşetlerinde dondurucuda saklayabilirsiniz. memnuniyetle 👋🏻☺ Tweet yerleştirme

resimli lavaş tarifi

Lavash’ın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın