Lezzetli, kolay ve az malzemeli hamur işleri

Lezzetli, kolay ve az malzemeli pasta tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 yumurta beyazı
  • 150 gram eritilmiş ghee veya tereyağı
  • 4 su bardağı un
  • 2 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı sirke (isteğe bağlı)

iç harç için

  • dereotu ve peynir (isterseniz farklı dokular da kullanabilirsiniz)

Lezzetli, kolay ve az malzemeli bir börek tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi

  1. Malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve iyice yoğurun.
  2. Elimizle hafif hamuru açıp iç harcını koyup kapatalım.
  3. Diğer tüm hamurları da aynı şekilde yaptıktan sonra bıçak yardımıyla ortasını çiziyoruz.
  4. Yumurta sarısının üzerine yumurta sarısını kullanıyoruz.
  5. 180 derecelik fırında afiyet olsun.

Resimlerle lezzetli, kolay ve az malzemeli bir pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • kolay)
  • iyi tat
  • Malzeme
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Baklava Hamurundan Çıtır Peynirli Börek (Video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın