Lezzetli tereyağlı patates şerbeti

Lezzetli Patates ve Sarımsaklı Tereyağı Tarifi Malzemeler

  • 500 gram taş
  • 3 Orti Boy Patates
  • 1 büyük soğan
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı kara biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik

Lezzetli tereyağlı patates tarifi nasıl hazırlanır?

yemebaskı tarifi
  1. Taşları temizliyoruz ve küçük dilimler halinde kesiyoruz.
  2. Yıkanmış ve doğranmış taşları yüksek ateşte tencereye alıp suyunu salmasına izin verelim.
  3. Suyu çekmeye yakın patates dilimlerini atalım ve yumuşaması için 7-8 dakika bekleyelim.
  4. Daha sonra ayrı bir tavada soğanları tereyağında kavurun ve baharatlarla tatlandırın.
  5. Kavrulan soğanları pişen sakatatların üzerine atalım, bir kere karıştıralım ve altını kapatalım.

Lezzetli patates ezmesi tarifi

  • tatlı tarifi
  • Lezzetli
  • kek tarifleri
  • patatesli
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • taşlıklar
  • tatlı tarifleri
  • tereyağlı
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

balkabağı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın