limonata makarna

Limonata Pasta Tarifi Malzemeler

taban için:

  • 21 Kedi Dili Bisküvi
  • 1 su bardağı portakal suyu

Krema için:

  • 250 gram kuark
  • 400 gram sıvı krema (SEN)
  • 10 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 vanilya şekeri
  • 400 gr labne peyniri

Jel için:

  • 1,5 su bardağı portakal suyu
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • yarım limon suyu

Limonatalı pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kedi dili bisküvilerini portakal suyuna batırın ve kalıba koyun.
  2. Büyük bir kapta krema, lor, pudra şekeri ve vanilin şekerini önce yavaş, sonra yüksek ateşte çırpın.
  3. Labneyi ekleyin ve en düşük seviyede çırpın.
  4. Bisküvilerin üzerine yayın.
  5. Tüm jöle malzemelerini alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın.
  6. Ocaktan aldıktan sonra biraz ısınmasını bekliyoruz.
  7. Ilık jöleyi kaşık yardımıyla kremanın üzerine döküp güzelce yayalım.
  8. Servis yapmadan önce en az 4-5 saat buzdolabında dinlendirin.

limonata kek tarifi

  • tatlı tarifi
  • Limonata
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

köstebek turtası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın