Limon ve portakalları 1 gün önceden buzdolabına koyup kurutuyoruz.
Yapmadan 15 dk. Önce çıkarıyoruz.
Limon ve portakalı küçük parçalar halinde kesin.
Doğradığımız meyveleri robota atıyoruz, 1 su bardağı şeker ekleyip karıştırıyoruz, iyice ezildiğinden emin oluyoruz.
Diğer taraftan geniş bir kaba 3 lt dökün. su koyuyoruz.
1 yemek kaşığı limon tuzu ve robotta ezdiğimiz limon, portakal ve şeker karışımını ekleyip karıştırıyoruz.
Ara sıra karıştırın ve limon tuzunun çözülmesine izin verin.
Daha sonra temiz bir tülbent veya süzgeç yardımıyla süzerek çalışmaya hazırlıyoruz.
Limonatamız hazır.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]