Topikal Temizleme Tarifi Malzemeler (Ağlayan)
- 3 su bardağı un
- 3 su bardağı ılık su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı bira mayası
- yeterli yağ
Yerel bir drenaj (ağlama) tarifi nasıl çalışır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Uygun bir kapta mayayı, tuzu ve suyu ekleyip çırpın.
- Ardından yavaş yavaş unu ekleyin ve maya kokusu kalmayacak şekilde iyice karıştırın.
- Fotoğraftaki gibi sıvı bir kıvamda olmalıdır.
- Hamuru arttırıp azaltabilirsiniz.
- Üzerini streç film veya kapakla kapatın, temiz bir bezle örtün ve yarım saat mayalanmaya bırakın.
- Mayalanan hamur tekrar çırpılır ve içindeki havası alınır.
- İşin püf noktası iyi çırpmaktır.
- Sıcak yapışmaz tavaya yağı dökün ve bir kez peçeteyle tavaya koyun.
- Hamurdan bir kepçe alın ve kepçenin arkasıyla yayarak tepsiye dökün ya da tepsiyi avucunuzda tutun ve hangisi size uygunsa açın.
- Hamur göz haline geldiğinde kaşık yardımıyla diğer tarafa doğru yönlendirilir.
- Her iki tarafı da kızarınca ocaktan alınır ve içine tereyağı konur.
- Aynı işlem hamur bitene kadar yapılır.
- Pişmiş dökülenleri üst üste koymayın, böylece yapışmazlar.
Resimlerle yerel dökme (ağlama) tarifi
Yerel borsa makalesi (Cızdırma) ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]