Lokum Soslu Et Malzemeleri
- Kilo dilimlenmiş dana eti
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kaşığı kara biber
- Yarım çay kaşığı pul biber
- yeterli tuz
Lokum kıvamında et sosu tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir yemektir ve fazla zamanınızı almaz, bu sayede zamandan tasarruf etmiş oluruz.
- Öncelikle etimizi yıkıyoruz yıkamayı destekliyorum beğenmezsen yıkayabilirsin.
- Eti düdüklü tencereye alıp biraz kaynatıyoruz ve çok fazla pişirmeyelim çünkü etin çok dağılması için sosun içinde kaynamasını istemiyoruz.
- Ardından sıvı yağ ve salçayı tavada kavurun.
- Tuz ve baharatları ekleyin.
- Üzerine eti ekleyin ve üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin.
- Kısık ateşte pişirin ve ocağı kapatın. İşte bu, patates püresi ile servis ettiniz, bu şekilde de servis edebilirsiniz.
Resimli lokum soslu et tarifi
![](https://tarifler.net.tr/wp-content/uploads/2022/10/1665076017_564_Lokum-Soslu-Et.jpg)
![](https://tarifler.net.tr/wp-content/uploads/2022/10/1665076017_415_Lokum-Soslu-Et.jpg)
Lokumlu Soslu Et metni ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]