Lokum Soslu Et Malzemeleri
- Kilo dilimlenmiş dana eti
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kaşığı kara biber
- Yarım çay kaşığı pul biber
- yeterli tuz
Lokum kıvamında et sosu tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir yemektir ve fazla zamanınızı almaz, bu sayede zamandan tasarruf etmiş oluruz.
- Öncelikle etimizi yıkıyoruz yıkamayı destekliyorum beğenmezsen yıkayabilirsin.
- Eti düdüklü tencereye alıp biraz kaynatıyoruz ve çok fazla pişirmeyelim çünkü etin çok dağılması için sosun içinde kaynamasını istemiyoruz.
- Ardından sıvı yağ ve salçayı tavada kavurun.
- Tuz ve baharatları ekleyin.
- Üzerine eti ekleyin ve üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin.
- Kısık ateşte pişirin ve ocağı kapatın. İşte bu, patates püresi ile servis ettiniz, bu şekilde de servis edebilirsiniz.
Resimli lokum soslu et tarifi
Lokumlu Soslu Et metni ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]