Lor Peyniri Malzemeleri (Artık İşlenmiş Sütü Bırakmıyoruz) Tarifi
- 1 çay kaşığı tuz
- 1-2 damla limon
- 3 litre kanalizasyon
İşlenmiş peynir (artık işlenmiş sütü atmıyoruz) tarifini nasıl yapıyoruz?
kartal değilTarifler.net.tr
- Loru 5 dakika daha kaynatalım.
- 1 çay kaşığı tuz ekleyin ve 5 dakika daha kaynamaya bırakın.
- 1-2 damla limon ekleyip 5 dakika daha kaynatalım.
- Poşete koyup tarif edelim.
- Ağır bir şeye bastıralım, su çıksın.
- Bir gün buzdolabında beklettikten sonra yemeye hazır. .
Lor Peyniri (işlenmiş sütü artık atmıyoruz) Resimli Tarif
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]