Lor peynirli turta pazı ile

Lor peynirli börek tarifi için malzemeler

  • 3 yufka hamuru

içeri

  • 1 soğan
  • 3 pazı
  • lor peyniri
  • tuz
  • zeytin yağı
  • karabiber

sosu için

  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yumurta

yukarı

  • Susam
Pazı ile lor peynirli kek nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Soğanları yemeklik doğrayıp tavaya alın.
  2. Kızarana kadar kızartın.
  3. Bicepsler hassas bir şekilde kesilir. Soğanın içine koyun.
  4. Üzerine lor peyniri ekleyin ve baharatları ekleyin.
  5. Milföy hamurlarından birini açın ve fırın tepsisine yerleştirin.
  6. Bileşenler buna eklenir.
  7. Üzeri tekrar phyllo tabakası ile kaplanır.
  8. Çıtır çıtır olması için: Yoğurt, yağ ve yumurtayı ekleyip bir kapta çırpın.
  9. Kaşıkla kaplanmış hamurların üzerine dökün.
  10. 170 derecede 50 dakika pişirin.

Not: Fırına göre değişir.

Resimlerle pazı tarifi ile lor peynirli turta

Pazılı ile lor peynirli börek ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın