Lor peynirli börek tarifi için malzemeler
- 3 yufka hamuru
içeri
- 1 soğan
- 3 pazı
- lor peyniri
- tuz
- zeytin yağı
- karabiber
sosu için
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yumurta
yukarı
- Susam
Pazı ile lor peynirli kek nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Soğanları yemeklik doğrayıp tavaya alın.
- Kızarana kadar kızartın.
- Bicepsler hassas bir şekilde kesilir. Soğanın içine koyun.
- Üzerine lor peyniri ekleyin ve baharatları ekleyin.
- Milföy hamurlarından birini açın ve fırın tepsisine yerleştirin.
- Bileşenler buna eklenir.
- Üzeri tekrar phyllo tabakası ile kaplanır.
- Çıtır çıtır olması için: Yoğurt, yağ ve yumurtayı ekleyip bir kapta çırpın.
- Kaşıkla kaplanmış hamurların üzerine dökün.
- 170 derecede 50 dakika pişirin.
Not: Fırına göre değişir.
Resimlerle pazı tarifi ile lor peynirli turta
Pazılı ile lor peynirli börek ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa Son Dakika’da yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]