lotus kupası

Lotus Cup tarifi malzemeleri

  • 200 ml sıvı krema
  • 200 gr labne peyniri
  • 100 gram lotus kremi
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 10-12 Lotus bisküvi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Süslemek ve süslemek için.

  • 3 yemek kaşığı lotus kreması
  • 1 kutu beyaz çikolata
Lotus fincanı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Kremayı derin bir kaba alıp iki katına çıkana kadar çırpıyoruz labne peyniri, pudra şekeri ve lotus kremasını ekleyip diğer taraftan çırpmaya devam ediyoruz.
  2. Krakerleri robottan geçirip toz haline getiriyoruz, 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı ekleyip kuplara bölüyoruz.
  3. Hazırladığınız kremayı kuplara ekleyin ve en az 3.5-4 saat buzdolabında bekletin.
  4. Daha sonra yüzeyi süslemek için 3 yemek kaşığı nilüfer kremasını beyaz çikolatalı Marie banyosunda eritin ve fincanların üzerine dökün.
  5. Bisküvi ile süsleyerek tekrar servis yapın. Afiyet olsun.

Not: Bu bir lotus tarifidir ancak lotus fiyatları bilinmektedir ve muadilleri kullanılabilir.

Resimlerle Lotus Kupası tarifi

Lotus Cup yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın