Lotus Cup tarifi malzemeleri
- 200 ml sıvı krema
- 200 gr labne peyniri
- 100 gram lotus kremi
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
- 10-12 Lotus bisküvi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Süslemek ve süslemek için.
- 3 yemek kaşığı lotus kreması
- 1 kutu beyaz çikolata
Lotus fincanı tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Kremayı derin bir kaba alıp iki katına çıkana kadar çırpıyoruz labne peyniri, pudra şekeri ve lotus kremasını ekleyip diğer taraftan çırpmaya devam ediyoruz.
- Krakerleri robottan geçirip toz haline getiriyoruz, 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı ekleyip kuplara bölüyoruz.
- Hazırladığınız kremayı kuplara ekleyin ve en az 3.5-4 saat buzdolabında bekletin.
- Daha sonra yüzeyi süslemek için 3 yemek kaşığı nilüfer kremasını beyaz çikolatalı Marie banyosunda eritin ve fincanların üzerine dökün.
- Bisküvi ile süsleyerek tekrar servis yapın. Afiyet olsun.
Not: Bu bir lotus tarifidir ancak lotus fiyatları bilinmektedir ve muadilleri kullanılabilir.
Resimlerle Lotus Kupası tarifi
Lotus Cup yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]