lotus manolya

Lotus Manolya Tarifi için Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı Lotus Biscoff kreması
  • 125 gram lotus bisküvi
  • 1 kilo süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Lotus manolya tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Nişastayı çeyrek bardak sütle açın.
  2. Süt, un, yumurta sarısı ve şekeri bir tencereye koyun. İyice karıştırın.
  3. Sütle açılmış nişastayı ekleyin ve iyice karıştırın.
  4. Orta ateşte ocağa koyun.
  5. Tel çırpıcı ile sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
  6. Ocağı kapatın, tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın. soğumaya bırakın.
  7. Kabuklanmayı önlemek için ara sıra karıştırın.
  8. Kremayı pudinge ekleyin ve mikser ile 5 dakika çırpın.
  9. Lotus Biscoff kremasını Mary’nin banyosunda eritin.
  10. Lotus biskov kremasını, ardından muhallebiyi eritip tekrar lotus biskov kremasını ve son olarak da üzerine lotus biskov kremasını ekleyip rondodan çekilmiş lotus bisküvileri ile süsleyerek servis kaselerinize servis edebilirsiniz. 😋.

Fotoğraflı Lotus manolya tarifi

  • tatlı tarifi
  • cömert
  • lotus
  • çokSpace
  • manolya
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

muhallebi sarayı tahin

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın