Makarna Tiramisu (Pastabanlı) – En Sevdiğim Yemekler

Mutlu ve huzurlu bir hafta sonu dilerim💞 Kahve ve çikolata kış günlerine iyi gider. Dürüst olmak gerekirse, çok çaba gerektiren şeyleri sevmiyorum. Uygulaması kolay olmalı, sıkıcı değil 😂

Bu tarifle ilk 100’e girerek Sahrap Soysal’ın yemek kitabını geçtim. Hazır makarna ile bir hafta sonu tiramisu keyfi yaşayın.

Pastaban ve Tiramisu Kek Tarifi için önce Nescafe’yi sıcak suyla yapın ve soğumaya bırakın.

Krema için labne vanilya hariç diğer malzemeleri sütün içine ekleyin ve sürekli karıştırarak pişirin. İyice soğutun. Labne ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın.

Kurabiyeleri Nescafe ile ıslatın.

Alt kısma kremanın yarısını yayın. Çerezlerin diğer tabanını kapatın. Üzerine kalan kremayı sürün. Kakao tozu serpin.

Buzdolabına koyduğumuzda üzerini kaburga ile kapatıyoruz. Yapışmayı önlemenin bir yolu da 4 adet havucu kesip 4 kürdan üzerine yapıştırmaktır.

Kekin 4 köşesine yerleştirip üzerine yayın. Yani yapışmaz.

Buzdolabında iki üç saat dinlendirelim.

Pastabanlı Tiramisu makarna servise hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın