Kolay Malaga Pasta Tarifi, Kolay Malaga Pasta Nasıl Yapılır?
Öncelikle kekimizi hazırlayalım.
Yumurta, şeker iyice çırpılır, süt, yağ eklenir, un, kakao, kabartma tozu eklenir, yağlanmış kalıba dökülür.
200 derecede 15-20 dakika pişirin.
Krema hariç tüm krema malzemeleri çırpılır, rengi dönene kadar pişirilir, ocaktan alınca krema ve tereyağı eklenip iyice çırpılır.
Pişen kekimizi fırından alıp ilk ısı geçtikten sonra üzerine yarım bardak soğuk süt dökelim.
Kekimizin üzerine sıcak kremamızı sürelim muz yapalım
Diğer yandan 150 gram kremayı ısıtıp 150 gram çikolatayı içinde eritelim.
Kremanın üzerine koyduğumuz muzların üzerine çikolatalı sosumuzu dökelim.
Soğuyunca üzerini fıstıklarla süsleyip afiyetle servis edebilirsiniz…
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]