Malaga Pasta Tarifi – Tatlılarım

Malaga Pasta Tarifi Evde Malaga Pastası Nasıl Yapılır?

Kek için yumurta ve şekeri iyice çırpın.

Ardından un ve kabartma tozu hariç diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.

Son olarak unu koyup pişirip karıştırdıktan sonra kek çamurunu yumuşattığımız dikdörtgen deliğe dökün.

175 derecede pişirelim.

Kek pişerken kremayı hazırlayalım: Vanilya ve krem ​​şanti hariç tüm malzemeleri bir tencereye koyalım, iyice karıştıralım ve fırına verelim.

Kıvamlı bir karışım alıp rengi dönene kadar pişirelim.

Ardından ocaktan alıp vanilya ve krem ​​şantiyi ekleyip mikserle karıştırın.

Kekimiz pişince fırından alıp soğumaya bırakalım.

Muzları soyup üzerine koyalım.

Pastayı buzdolabına koyalım.

Bu arada çikolata sosunu hazırlayalım: 2 su bardağı süt ve çikolata sosu pişirelim.

Soğuyunca muzların üzerine dökün. Dilediğimiz gibi süsleyip servis edelim.

Malaga Pastası hazır.

Herşey gönlünce olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın