mantar kavurma

kavrulmuş mantar malzemeleri

  • 1 kilo mantar
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • zaatar
  • kırmızı biber
  • tuz
Mantarlı rosto tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Mantarların kabuklarını soyup güzelce yıkayalım.
  2. Bir tencereye alın, bir bardak sıcak su ekleyin ve 5 dakika kaynatın.
  3. İlk kaynar suyu dökelim, mantarları soğuk suya çevirelim ve sonra tekrar kaseye alalım.
  4. Bir çay bardağı su ile haşlayalım, suyunu çektikten sonra üzerine sıvı yağı ekleyip kızartalım.
  5. Ardından kekik, tatlı biber ve tuzu ekleyip servise hazır hale getirin.

kavrulmuş mantar tarifi

Mantar kavurma yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın