Mantar Soslu Bonfile tarifi için önce eti bir tabağa alın, zeytinyağı ekleyin, tuz ve karabiberle tatlandırın.
Yağ ve baharatları elinizle iyice etin içine sürün.
Yapışmaz bir tavayı boşken ısıtın. Eti yerleştirirken bir ses olmalıdır. Eti orta-yüksek ateşte bir tavaya koyun.
İkinci kısım pişmek üzereyken tavaya bir kaşık dolusu tereyağı ekleyin ve eriyince kaşıkla etin üzerine koyun.
Başka bir tencerede soğanı piazın içine serpin ve bir kaşık tereyağı ile kızartın.
Mantarları ekleyin. Mantarlar pişince kremayı ekleyin ve iki dakika yüksek ateşte pişirin.
Tuz ve karabiberi ilave edin, sosu etin üzerine dökün ve sıcak olarak servis yapın.
Mantar Çorbalı Bonfile hazır. Asfalt onunla iyi gider!
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]