mantı

mantı tarifi malzemeleri

  • 250 gram ravioli
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarımsak

sosu için

  • ezilmiş kırmızı biber
  • Ghee
  • sekiz
  • tuz

Mantı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Raviolileri haşlıyoruz. Süzün ve bir tabağa koyun.
  2. Bir kapta yoğurdu ezilmiş sarımsakla karıştırın. Raviolinin üzerine dökün.
  3. Cezvede yağı ve baharatları karıştırın. Raviolinin üzerine dökün.

Resimli mantı tarifi

  • tatlı tarifi
  • mantı
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Köri soslu makarna

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın