Mantı Aromalı Erişte Tarifi için önce yağı ısıtıp 2-3 kaşık erişteyi ekleyip rengi değişene kadar kavuralım.
Kalanını tuz serpelim ve birkaç kez karıştırdıktan sonra üzerine sıcak su dökelim.
Sistematik olarak sıcak su ekleyin, hala yaşıyorlarsa dökeceksiniz.
Orta ateşte ara ara karıştırarak yumuşayana kadar pişirelim.
Sarımsakları yoğurda katıp karıştırın.
Kıymayı küçük bir tavada yakalım, karabiberi döküp karıştıralım, ardından ocaktan alalım.
Servis tabağına önce erişteleri alalım, üzerine yoğurdu dökelim ve son olarak kıymayı dökelim.
Mantı Aromalı yemek hazır.
Hepsi bu, kaşık kaşık yiyebilirsiniz.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]