Mantı Nasıl Açılır – Tariflerim

Mantı yapmanın zor olduğuna katılıyorum ama yemesi çok lezzetli 😄 Ben hafif bir yemek için bir yumurta ve bir bardak su kullanıyorum. Bu sefer 3 künt yaptım.

Bu şekilde ayarlayabilirsiniz 😘

Yumurta, su ve tuzu bir kapta karıştırıp unu ilave etmeye başlayın.

Tozun boyutu herkes için farklıdır, bu yüzden kendiniz ayarlamanız gerekir.

Ekmeğin sert olması ve 10 dakika bekletilmesi gerekiyor kazmanız gerekiyor 😘

Ekmek 10 dk. rahatlayalım ve her tarafı açıp keselim.

Gün ortasında olanlar gibi aynı yolu izleyelim.

Sıcak suya tuz ekleyip mantımızı pişirelim, üzerine salça veya yoğurt kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın