Mantı patates

Mantı tarifi için malzemeler

  • 2 patates
  • 2 bardak un
  • 1 yumurta
  • tuz
  • karabiber

üzerine

  • Sarımsaklı yoğurt

Mayıs günü

  • Ghee
  • acı biber
  • sekiz

Patatesli ravioli tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Patatesleri soyup haşlayın.
  2. Haşlanan patateslerin suyunu süzün ve bir kaba alıp yoğurup püre haline getirin.
  3. Un, yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip yoğurun.
  4. Yuvarlayıp kesiyoruz.
  5. Kaynayan suya ekleyip kaynatın.
  6. Haşlanan mantının suyunu süzün ve hazırladığımız sarımsaklı yoğurda ekleyin.
  7. Biz de kendisine sorumuzu yönelttik. Afiyet olsun.

resimli patatesli ravioli tarifi

  • börek tarifi
  • mantı
  • kek tarifleri
  • Patates
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Patates rulosu

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın