Mantı Aromalı Demlenmiş Arpa Eriştesi tarifi için bir tavaya sıvı yağı alıp kızdıralım, içine erişteleri koyup orta ateşte karıştırarak rengi dönene kadar kavuralım ve suyunu ilave edelim.
Arada kontrol ederek yumuşayana kadar dibe yapışmaması için pişmeye bırakın.
Bu arada soğanı yemeklik olarak doğradığımızda kıymayı ekleyip yağda kavuralım.
Rengi dönene kadar pişirelim, salça ve tuzu ekleyip iki üç dakika kızartalım ve ocağı kapatalım.
Yoğurdun içine sarımsak ve tuzu dökelim, şehriye ile karıştıralım, servis tabağına alıp etleri ve baharatları dökelim.
Mantı Lezzeti ile Pişen Erişte hazır, kaşık kaşık afiyetle yiyebilirsiniz. 👌😋
Not: Baharatları damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz.
☺ isteyenler için
Basit tutun ve keyfini çıkarın 🙋
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]