Marulsuz, soğansız, mayonezsiz


Marul, soğan ve mayonez içermeyen arpa tarifi malzemeleri

  • 2 su bardağı bulgur (200 ml bardak)
  • 1 su bardağı kaynar su (200 ml su bardağı)
  • 2 adet salatalık turşusu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 havuç
  • tuz
  • karabiber
  • kırmızı biber
  • nar içeceği
  • yarım limon
  • mayonez

Mayonezli, soğansız, marulsuz arpa tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Bir kaseye iki su bardağı bulguru koyun.
  2. üzerine. Bir su bardağı kaynar su koyup 15 dakika kaynatalım ki kabarsın.
  3. Bulgurun şişmesini beklerken. Bir tavada yarım çay. bardak. Yağı alalım.
  4. Sonra 1 yemek kaşığı. Domates salçasını koyup kızartalım.
  5. Salamura salatalık küpleri. Keselim. Havucu da rendeleyelim.
  6. Hamuru bulgurun üzerinde kavurun. Üzerine dökelim ve iyice karışana kadar karıştıralım.
  7. Bulgurun içine salatalık dilimlerini ve rendelenmiş havuçları koyalım.
  8. Son olarak baharatlarınızı tuzlayın. Narlı limonata. Ve mayonezi koyup karıştıralım.

Kim deneyecekse eline sağlık. ❤ Yorumlarınız. beğenseniz de beğenmeseniz de. Yapanları değerlendirin, benimle paylaşın.

Resimli marul, soğan ve mayonez içermeyen arpa tarifi

  • (soğansız)
  • tatlı tarifi
  • kurak
  • marulsuz
  • mayonez
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tereyağı ve bulgur mercimek pilavı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın