mavi haşhaş şekeri


Mavi Haşhaş Şekeri Tarifi Malzemeler

  • 1 çay kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı buçuk un
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Yarım su bardağı mavi haşhaş
  • limon kabuğu

içmek

  • iki bardak su
  • Bir buçuk su bardağı şeker
  • limon dilimi

Mavi haşhaş şekeri tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Şeker ve yumurtayı iyice çırptıktan sonra yoğurt yağını ekleyip çırpmaya devam edin.
  2. Un, mavi haşhaş ve vanilin ekleyin ve kabalık kalmayana kadar çırpın.
  3. Karışıma en son limon kabuğu ve kabartma tozu ekleyin.
  4. Tepsi yağlanacak ve yağsız vakum kalmayacak.
  5. Karışımı tepsiye dökün ve 180 derecede 30 dakika pişirin.
  6. Biraz koyulaştıktan sonra şerbeti hazırlanır, ılıkken üzerine dökülür, afiyetle tüketilir.

Mavi haşhaş tatlısı tarifi

  • tatlı tarifi
  • Anemon
  • mavi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Şeker
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

balkabağı şekeri

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın