lavaş puf böreği tarifi için malzemeler
- 5 su bardağı un
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 2 su bardağı su (kontrol altında ekleyelim)
Lavaş puf böreği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Un ve tuzu bir kaba alıp karıştırın.
- Daha sonra azar azar su ekleyip hamuru yoğurun. Bezelere ayıralım (12 parçadan çıktım) ve un tezgahında 15 dakika dinlendirelim.
- Bezeyi hafifçe unlayıp içini açalım.
- Kızgın tavada iki tarafını da pişirelim, onlar zaten pişmiş. Her şey bitene kadar bu şekilde yapalım. Yumuşacık ve kabarık lavaş o kadar güzel ki. Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum.
Mayasız lavaş tarifi
Lavash’ın mayasız yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]