Mayasız lavaş

lavaş puf böreği tarifi için malzemeler

  • 5 su bardağı un
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 2 su bardağı su (kontrol altında ekleyelim)
Lavaş puf böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Un ve tuzu bir kaba alıp karıştırın.
  2. Daha sonra azar azar su ekleyip hamuru yoğurun. Bezelere ayıralım (12 parçadan çıktım) ve un tezgahında 15 dakika dinlendirelim.
  3. Bezeyi hafifçe unlayıp içini açalım.
  4. Kızgın tavada iki tarafını da pişirelim, onlar zaten pişmiş. Her şey bitene kadar bu şekilde yapalım. Yumuşacık ve kabarık lavaş o kadar güzel ki. Yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum.

Mayasız lavaş tarifi

Lavash’ın mayasız yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın