mercimek unu

Mercimek Unu Tarifi Malzemeler

  • 1 su bardağı kırmızı mercimek
  • bunlar

Mercimek unu tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Bir su bardağı mercimeği iki saat kaynar suda bekletin.
  2. Yağlanmış tepsiye dizip 180 derecelik fırında 30 dakika ara sıra karıştırarak kuruyana kadar pişirin.
  3. Fırından alıp soğuyunca blenderda un haline gelene kadar öğütüyoruz mercimek unumuz hazır 🤗.

Not: Mercimek ununu dilediğiniz pankek, ekmek ve hamur işlerinde kullanabileceğiniz gibi diğer glutensiz unlarla da içeriğini zenginleştirerek kullanabilirsiniz.

Instagram sayfamız glutensizizm tarifleri.

Mercimek unu tarifi

  • tatlı tarifi
  • mercimek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Bir
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Patates kızartması ile çıtır börek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın