meşe tava


Fındıklı pandispanya tarifi için malzemeler

  • 2 adet palamut balığı
  • 1 çay kaşığı mısır unu
  • 1 çay kaşığı tuz

kızartma için

  • Sebze yağı

Palamut Tavası tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

  1. Pazardan önceden kesilmiş ve ayıklanmış palamut balığı aldım.
  2. Üç dört sudan geçirerek yıkadım ve suyunu süzdürmek için süzgece aldım.
  3. Diğer taraftan mısır unu ve tuzu karıştırdım.
  4. İki tarafı da kesilmiş balıkları kızgın yağda kızarttım.
  5. Yanında salata ile servis ettim.

Bu kadar basit 👍. Bolca vakit ayırın sevgili dostlar 🙋💕.

Resimli Palamut Tavası tarifi

  • tatlı tarifi
  • Palamut
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • senin için
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kızarmış Deniz Prime

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın