Mini Kalpli Pastalar – Benim Tatlı İkramlarım

Mini Kalpli Kek tarifine yumurta ve şekeri çırparak kekimizi yapmaya başlıyoruz. Ardından diğer malzemeleri ekleyip iyice çalkalayıp kağıt tepsiye döküyoruz.

180 ° önceden ısıtılmış bir fırına koyduk. Fırından alıp soğuyunca kalp kalıbıyla kesiyoruz.

Kreması için: Süt, şeker, un ve nişastayı bir tencereye alıp koyulaşana kadar pişiriyoruz. Ardından ocağı kapatıp vanilya ve krem ​​şantiyi ekleyip mikserle güzelce çırpıyoruz ve kullanıma hazır hale getiriyoruz.

Daha sonra kekimizi biraz ıslatıp ortasını hazırladığımız kremadan ayırıyoruz.

Muz dilimlerini hazırladıktan sonra üzerini kalp kek ile kaplayıp hazırladığımız çikolata sosuyla paylaşıyoruz ve üzerini dilediğimiz gibi süsliyoruz.

Mini Kalpli Pastalar servise hazır.

Afiyet olsun…

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın