mısır gevreği kurabiyeleri

Bisküvi tarifi malzemeleri

  • 125 gram margarin veya tereyağ
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 3 yumurta
  • 4 su bardağı nişasta
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • Yarım kutu kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Ganaj için:

  • kahvaltılık çikolata
  • Kahvaltı gevreği
  • Çikolatayı açmak için az miktarda sıvı yağ (örneğin 2 yemek kaşığı çikolataya 2 yemek kaşığı sıvı yağ)

Mısır gevreği bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Bisküvi malzemeleri iyice yoğrularak yumuşak kıvamlı bir hamur elde edilir.
  2. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın.
  3. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
  4. 180 derece fırında üzerleri kızarmadan pişirin. Soğumaya bırakılır.
  5. Tahıllar biraz ufalanır.
  6. Mary’s banyosunda çikolata ve yağı eritin.
  7. Soğuyan kurabiyeler çikolataya batırılır ve her tarafı kaplanır.
  8. Sonra tahılla kaplanır.
  9. Servis tabağına alınır.
  10. Ağızda dağılan efsane çikolatalı bisküvimiz hazır. Afiyet olsun. 🤗.

Fotoğraflı mısır gevreği bisküvi tarifi

  • tatlı tarifi
  • ölü
  • bisküvi
  • şeker mısır
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kiraz Damla Çikolatalı Kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın