muhallebi bisküvi


muhallebi bisküvi tarifi malzemeleri

  • 1 litre süt
  • Yarım su bardağı şeker
  • 2.5 yemek kaşığı nişasta
  • 2.5 yemek kaşığı un
  • 2 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 1 kutu sıvı krema
  • 1 kutu bisküvi
Muhallebi bisküvi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Pudingi yapmak için tencereye süt, un, nişasta, yumurta sarısı ve şekeri ekleyin ve karıştırın.
  2. Ocağı açın ve sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
  3. Ocaktan alınan tereyağı ve vanilyayı alplere ekleyip karıştırın.
  4. 1-2 saat soğumaya bırakın.
  5. Puding soğuduktan sonra kremayı mikser ile 5-6 dakika çırpın.
  6. Bisküviyi robota sürükleyin ve hazırlayın.
  7. Bardakların alt kısmındaki bisküvilerin üzerine muhallebi ve bisküvileri koyalım muhallebinin kenarlarını bisküvi ile süsleyip 1-2 saat dinlendirip servis yapabilirsiniz.

muhallebi bisküvi tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın