muhallebi sarayı tahin

Tahina Palace Muhallebi Tarifi için Malzemeler

  • 100 gram tereyağı veya margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı tahin
  • 1 paket vanilya

yukarı;

  • öğütülmüş ceviz

Tahinli saray muhallebi tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Tereyağı veya margarini eritip unu ekleyip 5 dakika kavurun, hafif bir un kokusu gelmelidir.
  2. Üzerine sütü ekleyip topaklanmaması için hızlıca çırpın.
  3. Ocağa geri koyun ve kaynatın.
  4. Kaynadıktan sonra üzerine tahin ve vanilyayı ekleyip çırpın, blenderdan geçirebilirsiniz.
  5. Daha sonra kaselere paylaştırıp üzerine bol ceviz ekliyoruz dolapta bir kaç saat dinlendirip afiyetle servis ediyoruz.

Resimlerle Tahina Palace muhallebi tarifi

  • tatlı tarifi
  • Muhallabi
  • kek tarifleri
  • kale:
  • uçurumlar
  • tahinli
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Bir tart tavasında muhallebi ile doldurulmuş kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın