Mum tarifi malzemeleri
- 200 gram margarin
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 3 yemek kaşığı mahlab
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı sirke
- 1 kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- eşit derecede doğru
yukarı;
- 1 çay kaşığı pekmez
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı susam
Şamdan tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Un ve kabartma tozu hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam elde edin.
- Un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Unu kontrollü bir şekilde ekleyin.
- Pürüzsüz, kolay şekil alan bir hamur elde edin.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın.
- Daha sonra çörek şekli verin.
- Daha önce bir tavada susam kavurmuştum.
- Önce pekmeze su ekleyin ve karıştırın, ardından pekmeze batırın ve susamla kaplayın.
- Pişirme kağıdı serilmiş tepsiye dizin.
- 200 derecelik fırında hafif kızarana kadar pişirin.
resimlerle denizanası semidi tarifi
Kandil Semedy yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]