mum halkası

Mum tarifi malzemeleri

  • 200 gram margarin
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • 3 yemek kaşığı mahlab
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 kabartma tozu
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • eşit derecede doğru

yukarı;

  • 1 çay kaşığı pekmez
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı susam
Şamdan tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Un ve kabartma tozu hariç tüm malzemeleri bir karıştırma kabına alın ve karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam elde edin.
  2. Un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Unu kontrollü bir şekilde ekleyin.
  3. Pürüzsüz, kolay şekil alan bir hamur elde edin.
  4. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın.
  5. Daha sonra çörek şekli verin.
  6. Daha önce bir tavada susam kavurmuştum.
  7. Önce pekmeze su ekleyin ve karıştırın, ardından pekmeze batırın ve susamla kaplayın.
  8. Pişirme kağıdı serilmiş tepsiye dizin.
  9. 200 derecelik fırında hafif kızarana kadar pişirin.

resimlerle denizanası semidi tarifi

Kandil Semedy yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın