mum halkası

Mum tarifi malzemeleri

  • 300 gram bir
  • 1 çay kaşığı tuz
  • şeker tutam
  • 1 çay kaşığı mahlep
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 180 gram tereyağını eritip soğumaya bırakalım.
  • 3 çay kaşığı sirke
  • 3 dolu yemek kaşığı yoğurt

Simit bulmak için.

  • 1 yumurta beyazı
  • 2 çay kaşığı pekmez
  • Bol susam

Susamsız ekmek yapmak için.

  • yumurtanın Sarısı
  • kimyon
Şamdan tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Tereyağını eritelim, üzerindeki beyaz köpüğü çıkaralım ve soğumaya bırakalım.
  2. Malzemeleri tek tek ekleyip güzelce yoğurun.
  3. Küçük parçalara ayıralım.
  4. Şekil verelim, 3 parmak genişliğinde ekmek yapalım.
  5. Biraz susam yapalım.
  6. Susamla yaptığımız ekmeğe şekil verdikten sonra yumurta akı ve pekmeze batırıp susamları alıp tepsiye dizin.
  7. 180 derecede 20 dakika pişirin.
  8. Üzeri kızarana kadar pişirelim.
  9. Soğuduktan sonra servise hazırdır. Deneyen herkese bol şans🌸.

resimlerle denizanası semidi tarifi

Kandil Semedy yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın