Muzlu Damla Çikolatalı Tart Kek

Yumurta ve şekeri güzelce çırpın.

Sırasıyla süt ve sıvı yağı ekleyip karıştırın.

Un, kakao, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin.

Yağlanmış kek kalıbına dökün.

175 derecede kontrol edilen fırında pişirilir.

Kek soğuyunca ters çevirin.

Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile çırpma teli ile çırpın. Bir süre buzdolabına koyun.

Çikolata parçalarını kremaya ekleyin ve karıştırın.

Muzları kesin ve hepsini pastanın üzerine yerleştirin.

Çırpılmış kremayı dökün ve karıştırın.

Son olarak üzerini karamel ile süsleyip antep fıstığı serperek servis edebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın